De Online Marketing Tornado van Tonny & Martijn (Boek review)

Naast de boekenreview die ik laatst heb gepost heb ik weer een boek die de moeite waard is. De Online Marketing Tornado van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Het is niet normaal wat die gasten in slechts 6 maanden hebben neergezet. Werkelijk alles over Online Marketing is hierin opgenomen.

De Online Marketing Tornado
– Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren

Van bezoekers scoren naar je site naar een lidmaatschap & community en alles daartussen. Dit boek is een bijbel voor elke marketeer anno 2020.

Dat Martijn en Tonny oog voor detail hebben blijkt wel uit de vele afbeeldingen en voorbeelden. Het boek is prachtig vormgegeven en screenshots dragen erg bij aan de snelle leesbaarheid.

Wat ik zelf nog niet eerder in een boek heb gezien is dat ze de hoofdstukken een kleur hebben gegeven en dit onderaan hebben gebruikt. Je weet dus precies in welk hoofdstuk je zit en hoe ver je nog moet. Leuk detail!

Zelfs als je al enige tijd (ikzelf ruim 15 jaar) online actief bent, dan nog staan er pareltjes in en handige tips waar je zelf zo snel even niet meer aan dacht.. Wat denk je bijvoorbeeld van: de microcopy met een minder goede keuze onder de primaire CTA (bladzijde 94). Hierdoor verhoog je het aantal klikken op de actieknop, erg slimtrucje!!

Humor hebben ze wel..

Wie heeft een meer conversieverhogend hoofd? Martijn of Tonny?!

Tsja en dat de mannen humor hebben blijkt wel uit het feit dat ze allebei dezelfde video hebben opgenomen om te kijken wie een meer conversieverhogend hoofd heeft. Hilarisch toch? De resultaten wilden ze graag publiceren maar Tonny heeft zijn veto uitgesproken dat het resultaat van deze test in de IMU-doofpot moest belanden. Bwhahahahaha!!!

Bestel dit boek!

Heb jij een online business en wil je iets verkopen? Lees dit boek! Heb jij een offline business en wil je iets verkopen? Lees dit boek! Heb jij een website? Lees dit boek! Wil je geld verdienen? Lees dit boek! Kortom: lees dit boek.. nu.. nee serieus, bestel hem direct even.. voor het geld hoef je het niet te laten: je betaalt alleen de drukkosten, de verzendkosten en wat btw. Voor slechts een tientje heb je dit boek in huis. No-brainer toch? Precies, dus hup hup bestellen maar! Omdat je het verdiend!


Disclaimer: natuurlijk staan er in dit boek andere producten die ze verkopen, want dit boek is natuurlijk een ideaal promotiemiddel om te laten zien wat ze nog meer verkopen, maar goed het is ze gegund. Ze geven zoveel waarde weg met dit boek dat die reclame voor hun producten er ook prima bij mag.. het boek is nagenoeg gratis nietwaar?

Plaats een reactie