Ik help je graag met:
gratis & betaalde cursussen en trainingen

Gratis cursus: In 5 stappen je idee omzetten naar een winstgevende online business

Super toffe, leerzame gratis cursus waarin ik je stap-voor-stap leer hoe jij je fantastische idee kunt omzetten naar een business die ook nog winstgevend is!

In deze gratis cursus leer jij hoe je onderzoek kunt doen naar de haalbaarheid van je idee, de beste methode om je doelgroep te bepalen en help ik je met de uitwerking van je idee (de holy grail!)

Verder leer ik je hoe jij razendsnel succesvol kunt worden en met plezier winst kunt maken.

Ben jij er klaar voor?

Gratis cursus: In 5 stappen je eigen Online Business

In deze gratis cursus leer ik je hoe online geld verdienen werkt en geef ik je diverse invalshoeken met onderwerpen en voorbeelden ter inspiratie.

Deze cursus is geschikt voor mensen die wel weten dat ze IETS willen doen, maar nog niet precies weten WAT ze willen gaan doen.

De cursus zit daarom boordevol inspiratie en voorbeelden.

Verder kom je erachter of online producten verkopen iets voor jou is en of je er rijk mee kunt worden.

Tenslotte geef ik je handige tips om zelf te beginnen.

Start je eigen online business vandaag nog!

Cursus: Bedenk en lanceer jouw winstgevende Online Business in 12 stappen

Deze betaalde cursus gaat een flink aantal stappen verder dan mijn 2 gratis cursussen en leert je onder andere waarom jij je ideale leven nog niet leidt, het geheime recept voor een winstgevende online business, hoe een optimale salesfunnel eruit ziet, een slimme truc om al geld te verdienen terwijl je nog niet eens een product of website hebt en dé manier om bezoekers aan je te binden en er klanten van te maken.

Verder help ik je met de uitwerking van je idee/concept en bepalen we de prijs. Ik laat je zien welke platformen ik gebruik en hoe jij die kunt inzetten en welke 5 e-mails niet mogen ontbreken in je marketing.

Deze cursus is het resultaat van ruim 15 jaar ondernemen en bevat onwijs veel unieke tips, trucs en adviezen die je letterlijk NERGENS ANDERS vindt.

Gratis training: Coming soon!

Op dit moment werk ik nog aan deze gratis training. Ik zal hem snel onthullen.

Tip: schrijf je even in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Gratis NFT Cursus

Naast mijn interesse in online ondernemen, ben ik ook veel bezig met investeren in crypto. Zo ben ik private investor in het (nog te lanceren) platform YOUR en heb ik tienduizenden euro’s verdiend met de handel in digitale kunst (NFT’s). Omdat dit nog zo’n toffe nieuwe markt was, heb ik hier ook direct een cursus van gemaakt.

In deze gratis NFT cursus leer jij of het handelen in NFT’s iets voor jou is en of je er echt rijk mee kunt worden. Verder leg ik natuurlijk uit wat NFT’s zijn en wat je ermee kunt.

NFT Cursus

Ohh wat was dat een leuke periode: tijdens mijn vaderschapsverlof heb ik mij steeds tussendoor volledig verdiept in NFT’s ofwel non-fungible tokens.

Naarmate ik er meer mee bezig was, raakte ik er steeds meer door gefascineerd en al snel besloot ik dat ik dit ook aan anderen wilde leren.

Dus heb ik mijn kennis omgezet in een cursus over NFT’s en dat was een groot succes!

Al snel verkocht ik tientallen cursussen per dag en maakte ik record omzetten.

De cursus bestaat nog steeds maar wordt momenteel niet onderhouden.

Gratis ebook: In 5 stappen een winstgevende affiliate site bouwen

Ok, ik ben echt groot fan van affiliate marketing!

Dat is natuurlijk de manier om een passief inkomen te genereren voor jezelf. Ik heb hier een leuk ebook over geschreven hoe je in 5 stappen je eigen winstgevende affiliate site kunt bouwen.