Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard – Review

Sinds een jaar of 10 ben ik bezig met Affiliate Marketing. De eerste 5 jaar actief en de laatste 5 jaar eigenlijk helemaal niet actief omdat ik bij Google werkte en ik mijn SEO en SEA activiteiten niet kon voortzetten. Maar zoals je wellicht weet heb ik begin 2020 mijn baan bij Google opgezegd en ben ik (eindelijk) voor mezelf begonnen. Ik kan dus weer actief met affiliate marketing aan de slag.

Als je je een beetje in Affiliate marketing verdiept dan kom je al snel de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard tegen.

Jacko heeft een online community opgezet onder de naam Internet Succes Gids waar mensen elkaar vragen kunnen stellen en elkaar helpen. Dit is een erg levendige en bruisende community: erg leuk!

Onder de naam Internet Succes Gids heeft Jacko ook een aantal trainingen uitgebracht, waaronder de Affiliate Marketing Revolutie. Die behandel ik in dit artikel.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Maar wie is die Jacko Meijaard nou eigenlijk? Jacko is de oprichter van de Internet Succes Gids en is zelf een succesvol affiliate.

Hij claimt ruim €10.000 euro per maand te verdienen met affiliate marketing websites. Jacko (geboren in 1991) woont in Yrseke in Zeeland.

Tijdens zijn studie Journalistiek is zijn liefde voor affiliate marketing ontstaan. Na het bouwen van zijn eerste website begon hij zijn eerste commissies te verdienen. Dat smaakte naar meer dus is hij zich er steeds meer in gaan verdiepen.

Wat begon met enkele commissies per maand is in een paar jaar tijd uitgegroeid naar duizenden euro’s per dag.

En dat allemaal door simpelweg een aantal affiliate websites te bouwen waarop hij de producten van anderen promoot. Omdat dit zo goed ging, vroegen andere mensen hem vaak: “Jacko, hoe doe je dit?”. Zo doende is hij begonnen met de Internet Succes Gids waarmee hij anderen begeleid en traint in Affiliate marketing.

Jacko Meijaard in zijn felle zwembroek
Jacko Meijaard in zijn felle zwembroek

Waarmee is Jacko Meijaard bekend geworden?

Jacko profileert zich op internet als het gezicht van de Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie.

Je zult hem misschien wel eens zijn tegengekomen in zijn felle Tommy Hilfiger zwembroek, zie de foto hiernaast.

Hij claimt het volgende: “Ik ga je vertellen hoe ik in twaalf maanden van 0,- euro naar 7.500,- euro per maand ben gegaan. Ik ben niet speciaal, heb geen hogeschool diploma en heb niemand gehad die het mij leerde. Als ik het kan, kan iedereen het.

En hiermee denk ik dat hij gelijk heeft. Dit is mogelijk!

Als jij er volledig voor gaat en consistent aan iets werkt, dan krijg je uiteindelijk succes. Gegarandeerd. Maar de meeste mensen zijn lui en stoppen te snel.

Jacko Meijaard ervaringen

Ik ben sinds april lid van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) en ik ben hier erg tevreden over.

De prijs voor AMR is slechts 47 euro. Echt een schijntje voor de bak aan kennis die je ontvangt.

Zijn cursus is minimaal het tienvoudige waard! Daarnaast is de toegang tot het forum van de Internet Succes Gids ook heel erg waardevol.

Ik heb al erg interessante mensen leren kennen en ga binnenkort een kop koffie met iemand drinken. Om te sparren en over business praten. Dat vind ik echt super leuk en is me het geld al waard!!

De 10K club van Jacko Meijaard

Naast de basis training AMR heeft Jacko ook de 10K club opgericht.

Dit is een programma waarin hij een selectieve groep mensen begeleidt naar een 10K (10.000) euro per maand inkomen. Het is dus een soort privétraining van langere tijd waarin je wordt geholpen door de expert op het gebied van Affiliate marketing.

Sinds eind juni 2020 ben ik hier ook lid van. Het is een nog selectievere club binnen de ISG. Ik zal binnenkort een artikel posten waarin ik wat meer over mijn ervaringen zal uitleggen.

Affiliate Marketing Revolutie review

De Affiliate Marketing Revolutie is een aanrader op het gebied van affiliate marketing (AM).

Jacko leert je hier een goede basis en doet dit heel rustig en beheerst. Het mag van mij soms wel wat sneller gaan. Jacko herhaalt ook veel, maar goed dit is zeker voor beginners ideaal. Hij neemt zijn tijd en legt dingen goed uit.

Bekijk een overzicht van de modules van de Affiliate Marketing Revolutie hieronder:

Overzicht van de modules van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR)
Overzicht van de modules van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR)

Zoals je ziet is de cursus heel erg volledig. Als je klikt op de modules zie je nog meer content, bijvoorbeeld Starten met affiliate marketing:

Starten met affiliate marketing
Module ‘Starten met affiliate marketing’

Naast de zeer uitgebreide én aan te raden cursus, krijg je dus ook toegang tot het forum ofwel de community van de Internet Succes Gids. Dat ziet er zo uit:

Internet Succes Gids - Forum
Internet Succes Gids – Forum

Ook hier zie je dat er veel gepost wordt, bijna niet bij te houden hahaha.

Ik heb met mezelf afgesproken om elke dag even te lezen wat hier wordt gepost.

Dit kost me slechts een paar minuten.

Maar ook als je het elke week even doet is het prima te doen hoor.. Het vinden van (positief) gelijkgestemden is ook erg makkelijk: ze zijn allemaal aanwezig!

Conclusie Affiliate Marketing Revolutie

Dit soort mailtjes wil je toch elke minuut ontvangen?
Dit soort mailtjes wil je toch elke minuut ontvangen?

Ok, moet je het doen of niet? Volgens mij heb je tussen de regels door wel gelezen dat ik je deze cursus voor 100% kan aanbevelen.

Het enthousiasme over deze cursus spat er dit artikel van af omdat het gewoon een goede keuze is. Ik wil je alleen wel benadrukken dat je het zelf moet doen.

Het kost tijd om succesvol te worden. Consistentie, doorzetten als het even tegenzit en discipline.

Maar ook hierover heeft Jacko enkele video’s opgenomen.

En mocht je hier hulp bij willen dan heb ik hier zelf ook de zeer goede cursus “De Juiste Mindset” voor gemaakt.

Mijn eindconclusie is om het ‘gewoon’ te doen. 47 euro kan iedereen missen.

Dat is 1 avondje stappen of 1 maand telefoonabonnement. Dat is toch niets?

Vooral niet omdat je leert geld te verdienen, dus je leert om de investering er zelf weer uit te halen. En die skills zijn onbetaalbaar.

Dus 47 euro is een koopje.

Doe het. Doe het nu. Meld je aan!