Woocommerce Hosting bij Cloud86

Als jij net als ik ook regelmatig WordPress websites bouwt met Woocommerce erop, dan heb ik goed nieuws voor je.

Mijn favoriete hostingpartij heeft speciale Woocommerce hosting gebouwd om maximale performance uit je shop te halen voor meer bezoekers en meer omzet.

Door te kiezen uit 3 pakketten (prijzen variëren van 8 tot 52 euro) is er altijd een pakket wat aansluit op jouw behoeften en jouw Woocommerce shop. De verschillen tussen de pakketten zitten hem met name in de snelheid, de opslagcapaciteit, het aantal webshops, emailadressen en databases. Eigenlijk gewoon de standaard variabelen bij het kiezen van een pakket.Gratis WordPress Toolkit

In elk pakket zit de gratis WordPress Toolkit. Gebruik de gratis WordPress Toolkit om je WooCommerce webshop altijd up to date te houden. Plugins en de core kunnen automatisch worden bijgewerkt. Smart updates gebruikt AI om te controleren of je website online blijft voordat de update wordt toegepast.

Automatische backups

Elke 4 uur maakt Cloud86 automatisch een backup van je bestanden, database en e-mail. Via een gemakkelijke interface kun je kiezen of je de hele website, of individuele bestanden of e-mails wilt terugzetten en altijd wanneer jou dat uitkomt.

Eenvoudig schaalbaar

Elke webshop begint klein en groeit naarmate de populariteit van je website toeneemt. Gelukkig kan je al Cloud86’s WooCommerce hosting pakketten makkelijk upgraden naar een groter pakket of, zelfs zonder downtime, migreren naar een Managed VPS.

Security

Continue scant Cloud86 alle WooCommerce installaties op malware en virussen. Door middel van geautomatiseerde controles worden hackers en spammers op basis van IP geblokkeerd om je webshop zo veilig mogelijk te houden. En natuurlijk is ook SSL gratis! 

Gratis verhuisservice

Wat Cloud86 extra interessant maakt om over te stappen is de gratis verhuisservice. Cloud86 regelt je verhuizing!! GRATIS!

Ik heb laatst ook één van mijn websites laten verhuizen en dit was binnen een uurtje gepiept. Cloud86 biedt echt super goede en snelle service aan. En het is nog gratis ook.

Dus als jij voor de keuze staat voor nieuwe hosting voor je WordPress met Woocommerce shop: aarzel niet en meld je via mijn link aan bij Cloud86. Ik ontvang hiervoor een kleine commissie en jij krijgt de beste hosting voor een scherpe prijs!Verhoog je conversie

Snelheid is natuurlijk cruciaal, vooral als je een webshop hebt met duizenden producten. Je wilt dat een site snel laadt. Razendsnel. Woocommerce shops kunnen soms nogal traag en log zijn, maar Cloud86 heeft haar servers hierop geoptimaliseerd. In combinatie met de Litespeed Cache plugin kunnen webshops vele malen sneller gemaakt worden.

Een click uit advertenties zoals Google Ads is soms duur en zonde van het geld als je potentiële klant al weer van je website verdwenen is nog voordat de website volledig is geladen.

Betere SEO ranking: Zoekmachines belonen websites met een snelle laadtijd met hogere resultaten.

Hogere conversie: Uit onderzoek blijkt dat als je de webshop kunt versnellen, je je conversie met tot wel 10% kunt verbeteren.

Verbeterde gebruikerservaring: Laat je bezoekers niet elke keer wachten als zij een product zoeken. Een concurrent is dan al snel interessanter.

Hoger rendement uit Google Ads: Hou je bezoeker vast en verlies hem niet als gevolg van een langzame webshop.