Geld verdienen met Bitcoin, dit is het moment!

Jaa, dit is het moment waar veel mensen op hebben gewacht: Bitcoin is weer aan het stijgen!! Na jaren van relatieve rust, is Bitcoin nu weer bezig met een koers omhoog. Geld verdienen met Bitcoin? Ja, dit is het moment..

Er zijn een aantal sterke signalen waarom het dit keer serieus is.

Stijgende market capitalization

Ten eerste is de Market capitalization al weken aan het stijgen, dit houdt in dat er veel nieuw geld in gestopt wordt.

Een stijgende marketcap geeft aan dat mensen vertrouwen hebben in bitcoin en de crypto market. Een stijgende marketcap betekent dus dat er nieuw geld in gestopt wordt, zelfs in crisistijd zoals nu met corona is dat een zeer sterke indicator. Het is zelfs al jaren geleden dat de market cap zo hoog stond.. een goed teken dus!!

Technische analyse

Technische analyse is het bestuderen van grafieken van historische koersen in combinatie met historische informatie uit de markt om uitspraken te doen over toekomstige koersen. Technische analyse is dus met andere woorden het voorspellen van de markt met historische data.

Dit wordt gedaan door naar de grafiek te kijken en hier bepaalde analyses op los te laten.

Dit heeft niet mijn specialiteit en kan ik dus niet veel over zeggen, maar de experts zijn het erover eens: Bitcoin is weer aan het knallen! Bekijk deze grafiek maar eens:

Doordat Bitcoin boven de 10439.29 is doorgebroken, is dit een opwaardse trend. En kan hij dus nog veel hoger uitbreken.

Geld verdienen met Bitcoin

Er zijn een aantal redenen om nu in te stappen:

 1. Het is nu vroeg
 2. Bitcoin gaat gigantisch stijgen
 3. Je bent de massa voor
 4. Er is een beperkte hoeveelheid bitcoin, dus als er straks meer vraag dan aanbod is, gaat de prijs nog veel hoger!
 5. Je kunt al met een paar tientjes of paar honderd euro instappen. Want je kunt een fractie bitcoin kopen. Of andere coins..
 6. Het is veel eenvoudiger om Bitcoin te kopen dan een aantal jaren geleden.

Bitcoin kopen

Nou snap ik dat je nu snel wilt instappen en bitcoin wilt kopen. Logisch, want wie wil er nou niet profiteren en “gratis geld verdienen”?

Mijn tip is om een account bij Coinbase.com aan te maken. Volledig gratis. Hup even via Ideal geld overmaken (let op: dit duurt enkele dagen!) en dan kun je aan de slag. Zorg ervoor dat je dit zo snel mogelijk doet, want er gaan een paar dagen overheen.

Meer leren over Cryptocurrencies

Wil jij meer leren over crypto currencies? Goed nieuws: mijn vrienden van Cryptomanuals hebben een aantal super goede handleidingen geschreven, zowel in het Nederlands als het Engels. Duidelijk, concreet en stap voor stap wordt je alles uitgelegd.

Crypto manuals

Stap uitgerust met alle kennis en tools in de wereld van cryptocurrencies.

Leer in de e-manual meer over..

 • Hoe en waar kan je cryptocurrencies kopen en verkopen?
 • Wat zijn cryptocurrencies?
 • Waarom is het nu een goed moment om te starten?
 • Hoe sla je crypto veilig op en hoe kan je het gebruiken?
 • Online privacy en veiligheid
 • Je eigen onderzoek doen naar cryptocurrencies.
 • Investeren in crypto
 • Handelen in crypto
 • Risico verdeling
 • Bouw een sterke crypto-portfolio
 • Extra: Tips & Tops

Het is nog niet te laat

We zitten nog maar aan het begin.. De eerste grote piek hebben we gehad in 2018: toen was bitcoin bijna 20.000 euro waard. Ik verwacht dat dit nog veel meer gaat worden, want er zijn maar een beperkt aantal bitcoins.

Naast Bitcoin zijn er nog een hele hoop andere crypto currencies, zoals Ethereum, Ripple en bijvoorbeeld EOS en Chainlink. Ook deze coins vertegenwoordigen gigantische marktwaardes die almaar stijgen.

Ik heb recent voor 1.000 euro weer 10 verschillende coins gekocht voor 100 euro per stuk. Op deze manier verspreid ik mijn kansen over de nieuwe potentiele munten.

Deze tactiek heb ik in 2017 reeds zeer succesvol toegepast: toen ging mijn 1.000 euro naar ruim 30.000 euro. Dus dit werkt zeker.

Koop laag, verkoop hoog.

Tsja, dit is de tactiek. Koop niet wanneer iedereen koopt en de koers al veel te hoog staat. Koop juist slim en zo vroeg en laag mogelijk. Zodra de koers dan naar boven gaat, sta je gegarandeerd op winst.

Heb je tips of advies nodig?

Stuur me even een berichtje en ik help je (tegen betaling) graag verder! Dit doe ik door middel van 1-op-1 coaching of je kunt lid worden van één van mijn Mastermind of VIP programma’s. Ik beheer onder andere een populaire Whatsapp groep vol met experts op het gebied van crypto currencies.

Geld verdienen met bitcoin is niet moeilijk, maar er kleven natuurlijk altijd risico’s aan. Doe je eigen onderzoek (DYOR – Do You Own Research). Zie mijn Algemene Voorwaarden.

Plaats een reactie