De Beste Hosting van 2020 – Een Grandioze Topper

Als je net als ik zeer regelmatig websites bouwt, dan snap je het belang van razendsnelle én goede betrouwbare hosting. Al zo’n 10 jaar maak ik gebruik van Transip, want ze bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zowel voor mijn domeinnamen als voor de hosting van mijn websites.

Ik heb 2 VPS’en van Transip draaien, maar dat begon me toch een beetje prijzig én onderhoudsgevoelig te worden. Continue werden mijn sites gehackt en ik moest weer in SSH duiken om het op te lossen. Aarrggggghhhh totaal geen zin in.

Dus een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve hostingpartij. Een zoektocht die toch wel een paar jaar geduurd heeft, maar ik denk dat ik nu eindelijk een goed alternatief heb gevonden!

Deze hostingpartij is echt razendsnel!! WordPress websites worden geoptimaliseerd met een cache plugin en wow: met Google Pagespeed behaal ik regelmatig zelfs 100 punten op desktop en 99 op mobiel. Dat is toch fantastisch?!

Deze hostingpartij heeft zijn prijzen ook dik op orde: voor een unlimited abonnement voor 1 jaar betaalde ik slechts zo’n 90 euro. Hier kan ik AL mijn websites opzetten inclusief onbeperkte hosting en dataverkeer. Dat is echt geen geld.

Tsja, ik kan ze dan ook enorm aanraden en wil je vragen om je aan te melden via mijn link:Cloud86 hosting

Cloud86 is ook echt fantastisch qua klantenservice. Ik had wat vragen over het instellen van het DNS van mijn domeinen bij Transip dus ik belde de klantenservice. Ik had direct iemand aan de lijn en die hielp me erg goed. Dit persoonlijke contact vind ik echt belangrijk. De dag daarna hebben ze binnen een uur een complete website van me gemigreerd (verhuist) naar hun servers. Zonder ook maar 1 seconde offline geweest te zijn! Deze verhuisservice is zelfs GRATIS.PS: Wat vind je van de snelheid van Moosty? Snel of niet he?! 😀

Plaats een reactie