fbpx

Moosty Coaching:

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière?

Ik help (startende) ondernemers die klaar zijn om echte stappen te gaan zetten en actie willen ondernemen.

Plan hieronder een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in.

Dan gaan we samen kijken of er een klik is en of ik je kan helpen.

Tot snel!

[latepoint_book_form selected_service=”5″ selected_agent=”1″]

Waarom Moosty?

Ondernemen is een vak. Sommige mensen zijn er voor geboren en anderen worden er gaandeweg beter in. Wat alle ondernemers gemeen hebben, is dat ze allemaal de kneepjes van het vak hebben moeten leren. Natuurlijk kun je zelf alles uitzoeken en ontdekken. Dat zal je een heel eind brengen. Door alles zelf uit te zoeken verlies je (onnodig) veel tijd, kostbare tijd en je zult fouten maken die je hebt kunnen voorkomen. 

Daarnaast krijgen ondernemers dagelijks te maken met problemen, uitdagingen, kansen en bedreigingen. Zo ontkomt niemand er meer aan om online zichtbaar te worden en zeker in deze tijd kan dat voor sommige ondernemers even wennen zijn. Er zijn ook ondernemers die slechts online werkzaam zijn en niet alle kansen optimaal benutten. Daarom hebben alle (succesvolle) ondernemers een sparringpartner of business coach nodig.

Een business coach kan jou en je bedrijf verder helpen. Als ondernemer heb je iemand nodig met ervaring die je even kan bijsturen, adviseert over complexe zaken, je nieuwe inzichten geeft en je verder helpt. Er zijn kansen genoeg, pak ze!

Hoe kan ik helpen

Elke ondernemer heeft een ander soort coaching nodig. De ene ondernemer heeft de doelen helder voor ogen, maar heeft soms een stok achter de deur nodig. De andere ondernemer heeft een passie, maar dwaalt rond met ideeën. Er zijn ook ondernemers die een goed lopend bedrijf hebben en iemand nodig hebben om door te groeien. Voor elke ondernemer geldt: je hebt iemand nodig die je nieuwe inzichten geeft en je een helicopterview van jezelf en je bedrijf kan bieden. Iemand die naar je luistert en vervolgens op een juiste manier focus bij je aanbrengt. Deze focus kan je als ondernemer alleen krijgen als je actie onderneemt en in jezelf durft te investeren. 

Als je met mij gaat samenwerken krijg je een ervaren ondernemer die je helpt als sparringpartner en business coach. Ik wil weten waarom jij met je bedrijf bent begonnen of wilt beginnen en wat de kern van je bedrijf is of gaat zijn. Alleen zo kan ik de coach zijn die jij nodig hebt om je doelen te behalen.

Ben je benieuwd wat een samenwerking met mij specifiek voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij in!

Wat bied ik aan?

Speel je al een tijdje met een gaaf bedrijfsconcept in je hoofd? Ben je net begonnen met je nieuwe bedrijf? Loop je al een tijd mee als ondernemer en wil je verder groeien? Of heb jij iemand nodig om je te motiveren? Perfect! Je bent aan het juiste adres om je bedrijf te kickstarten en/of te upgraden. 

Wij gaan samen je focus bepalen en duidelijke doelen stellen. Wij maken van jouw droom een concreet actie- en ontwikkelplan. Ik ben je stok-achter-de deur en motivator. Investeer in jezelf en in je bedrijf.