fbpx

Ex-Googler leert je zijn geheimen voor Online Succes

Dat klinkt tof en dat is het ook. Ik heb inmiddels meerdere succesvolle online businesses opgezet. Omdat ik het leuk vind om mensen te helpen, inspireer en help ik nu ondernemende mensen hun doelen te behalen.

Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Maarten Oostland. Mijn ex-collega’s bij Google noemen mij ‘Moosty’ (uitspraak: Mo’s tea). Ik vind het een leuke bijnaam dus tadaa: de naam voor mijn bedrijf.

Ondernemen is mijn passie. Het leuke aan ondernemen vind ik kansen in de markt zien, daar direct naar handelen en succesvol in worden.

Ik heb verschillende bedrijven (succesvolle en minder succesvolle) opgezet, ik handel in aandelen en in Crypto & Bitcoin en ben al ruim 12 jaar succesvol bezig met affiliate marketing. Veel vraagstukken waar jij tegenaan loopt heb ik al eens getackeld.

Maarten Oostland

Mijn opgedane kennis en ervaring gebruik ik zelf, maar zet ik ook in tijdens mijn (affiliate) coaching. Ik breng een nieuwe visie en originele ideeën in je bedrijf. Ik denk buiten de kaders en kom met nieuwe inzichten om je verder te helpen. Doe wat je leuk vindt en wordt daar beter in.

4 acties die jij nu kunt nemen!

  1. Lees mijn blog
  2. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief
  3. Meld je aan voor mijn (affiliate) coaching
  4. Nieuwsgierig naar mijn Google verhaal? Lees er meer over

Maarten “Moosty” Oostland
Ondernemer, Ex-Googler en Business Coach

Profiteer van mijn ruim 20+ jaar online ervaring. Gratis én betaald.

.

Mijn doel? Financiële onafhankelijkheid. Ofwel genoeg geld op de bank.