Moosty.nl

Bouw een Winstgevende Business

.. voor een (passief) inkomen naast je baan

Hey,

Tof dat je nadenkt over het starten van een eigen business!

Je bent er misschien al langer in je hoofd mee bezig, maar je start niet. Je hebt blokkerende gedachten of je weet gewoonweg niet waar je moet starten. 

Heel erg frustrerend, want je ziet om je heen constant succesvolle mensen die wél hun dromen achterna gaan

Het grote verschil is natuurlijk dat die mensen ACTIE HEBBEN ONDERNOMEN. Ze zijn in de ACTIEMODUS gekomen. En dat wil jij ook.

Het is makkelijker om continue in je hoofd te blijven hangen, want dan kan je idee niet falen. Of je bent bang voor de reacties van anderen. Kortom: je kunt last hebben van faalangst. Maar door het echt te gaan uitvoeren, ontdek je dat je meer kunt dan je denkt. Gun het jezelf om te falen, dat is niet erg. 

Mijn eerste businesses waren niet succesvol. Zo liet ik een doos met plastic pijpjes overvliegen uit Israël om te verkopen voor mensen die wilden stoppen met roken. Het idee was om er een webshop mee te maken, maar ik was een beetje mijn tijd voor uit want webshops waren er nog nauwelijks. Bijna niemand kocht nog online, dus er was nog geen webshop software of betalingssystemen, dat maakte mijn idee wat lastig.. 

Maar dit avontuur heeft mij wel het een en ander geleerd: ik ben gewoon gaan doen en kwam er gaandeweg achter dat het plan niet kon slagen. Prima, dan weer op zoek naar een andere business. 

Tof, want zo ben ik t-shirts gaan verkopen met de Martinitoren erop en de tekst: “Groningen is my hometown”. Dat werd een succes en al snel zag ik de eerste mensen met mijn t-shirt in de stad rondlopen.

Hoe gaaf is dat? Met deze side-business verdiende ik een leuk extra zakcentje tijdens mijn studententijd.

Ideaal, ik had een deal met een winkel in de stad dus hoefde er verder niets voor te doen, alleen af en toe een envelop met geld ophalen! Ka-ching!!

Herkenbaar?

Je loopt al tijden met één of meerdere ideeën rond
Je wilt graag starten maar weet niet precies hoe
Je ziet anderen wél succesvol worden en droomt ervan om dat ook te ervaren
Je hebt geen zin in een dure business coach die je alleen theoretische kennis geeft
Je hebt iemand nodig die je praktisch begeleidt en helpt waar nodig

Wil jij ook starten met een winstgevende business?

Dan is het fijn om iemand naast je te hebben die dat al veel vaker heeft gedaan..

Na jaren voor diverse toffe werkgevers te hebben gewerkt, waaronder Google in Amsterdam besloot ik maart 2020 om voor full-time mezelf te beginnen. Letterlijk 2 dagen voor de complete lock-down, dus dat gaf mij alle tijd om in alle rust aan mijn business te werken. 

Maar in die jaren daarvoor heb ik diverse bedrijven en projecten opgezet naast mijn baan. Zo heb ik jarenlang een succesvolle affiliate site gehad waarop ik dieetpillen promootte. Totdat ik echt niet meer achter het product stond en ik de boel verkocht heb. 

Maar ook het platform Dronegevonden waarmee ik eigenaar en vinder van verloren drones weer bij elkaar bracht, erg leuk en vooral dankbaar! Ik heb talloze mails van blije drone bezitters gekregen.

Dit deed ik ‘gewoon’ naast mijn baan, in de avonduren en in het weekend. Een paar uurtjes per week. Dat is vaak al voldoende om een start te maken en de eerste euro’s te verdienen.

Passief inkomen

Ook heb ik in die jaren diverse affiliate sites opgezet waarmee ik tot de dag van vandaag nog steeds een mooi inkomen genereer. Zonder hier al te veel moeite voor te hoeven doen. Passief inkomen: I love it

Ik vind het nog steeds het allerleukste om concepten te verzinnen, ideeën uit te werken en hier een business van te maken.

Daarom heb ik besloten om mijn kennis te delen met anderen, om anderen écht verder te helpen.

Praktische 1-op-1 begeleiding voor startende ondernemers waarbij ik je help bij het opzetten van je eigen winstgevende business. Dit doe ik door middel van een maatwerk traject die ik voor je samenstel.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat ik voor jou kan betekenen en of jij een klik met mij voelt.

Praktische 1-op-1 begeleiding

Zodat jij niet constant het wiel opnieuw hoeft uit te vinden

Wat mijn klanten zeggen

Deze reviews zijn ook te vinden via Google Reviews.

Vincent de Vroomen

“Ik ben via Google op een bepaald moment met Maarten Oostland van Moosty.nl in contact gekomen. Omdat ik bezig ben om zelf een website te maken voor mijn activiteiten, heb ik besloten om gebruik te maken van de kennis en ervaring van Maarten. In twee sessies van een uur (waarbij niet gekeken werd op een kwartiertje meer) heeft Maarten mij flink op weg geholpen. Dat ging met veel geduld en de tijd werd genomen om mij goed te helpen. De tips, die Maarten geeft, zijn zeer waardevol. Hij heeft absoluut veel kennis van deze materie.”

Joyce

“Maarten is echt een super betrokken en enthousiaste coach met veel kennis. Hij was goed voorbereid en had zich echt ingelezen in mijn bedrijf. Hij kwam met veel informatie opgevolgd door concrete voorbeelden en ideeën om dingen te veranderen of juist op te zetten. De sessies duurden 1,5u wat perfect was qua hoeveelheid informatie, daarmee kon ik gelijk aan de slag!

Na 3 sessies heb ik heel veel nieuwe kennis om mijn affiliatesite te laten groeien (en mijn inkomsten ook ;)). Thanks!”

(Deze review staat niet op Google, maar kwam via mijn evaluatieformulier)

Nienke de Lange

“Ik heb een coachingstraject van Maarten gevolgd, van 5 sessies. Dat was elke euro waard!

Elke sessie gingen we dieper in op mijn bedrijf en hoe ik daar meer uit kan halen en elke keer weer verbaasde hij mij met zijn kennis en verrassende ideeën.

Maarten weet echt veel van heel veel dingen, dat is erg fijn voor iemand zoals mij want ik kan onmogelijk overal specialisten voor inhuren.

Twijfel niet en start een traject met Maarten, hij helpt je hoe dan ook verder!”

Gebaseerd op de beoordelingen via Google

Zo ziet een traject eruit:

1. Kennismakingsgesprek

We leren elkaar kennen, ik stel je veel vragen, we hebben een klik en we spreken af dat ik je een voorstel doe.

2. Voorstel

Jij krijgt van mij een voorstel via de mail. Volledig afgestemd op je wensen, behoeften, budget en tijd.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 3. Start traject

Jij gaat akkoord en we starten het traject of niet en je wordt nooit succesvol..

4. De sessies

De sessies vinden plaats via Google Meet of Zoom en kun je zelf inplannen.
Ik bereid elke sessie met zorg voor, meestal in de vorm van een presentatie die je na afloop in PDF ontvangt. Mijn klanten vinden dit heel erg waardevol!

5. Huiswerk

Tijdens de sessies krijg je vaak huiswerk om na de sessie te doen. Dit kost 1-3 uur per keer.

Bij de volgende sessie bespreken we je huiswerk.

6. Einde traject

Na een paar dagen/weken/maanden Whatsapp of bel jij me enthousiast om te vertellen dat jij je eerste verkoop of commissie hebt behaald of omdat de omzet verdubbeld is.

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding

Van een ervaring ondernemer

Je gaat eindelijk je idee in actie omzetten!
Of we gaan samen op zoek naar een winstgevende business voor jou, een niche.
Je gaat een eigen bedrijf starten (naast je baan)
Van idee tot inschrijving bij de KVK en alle juridische zaken tot je website en de marketing: Ik begeleid je van A tot Z of gewoon alleen waar nodig.. 

Elk traject is maatwerk en is erop gericht om jou te helpen met het opzetten van een winstgevende business (naast je baan).

Neem actie en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in
om te kijken wat ik voor JOU kan betekenen

Over Maarten Oostland

Ondernemer Maarten (@maartenoostland) heeft al honderden ondernemers geholpen bij het volgen van hun dromen en het starten van een winstgevende business. Van affiliate sites tot complete leerplatformen met cursussen: niets is te gek.

Zelf is Maarten ook erg succesvol met diverse bedrijven en projecten (oa. met Affiliatevoorwaarden, Fotograafvoorwaarden, Moosty.nl, als mede-oprichter van Cryptocommunity.nl, zijn eigen NFT cursus, etc.) en heeft daarmee al honderduizenden euro’s omgezet.

Maarten doet wat hij leuk vind en helpt daarbij anderen.

Is praktische 1-op-1 begeleiding voor jou geschikt?

Ja, als je graag een eigen winstgevende business wilt, maar niet precies weet hoe en waar je moet beginnen.
Stap voor stap neem ik je mee in het proces om een eigen bedrijf op te zetten. Door middel van voorbeelden, praktische tips & advies, de mogelijkheid om al je vragen te stellen, maar vooral doordat je een stok achter de deur hebt. Iemand die ervoor zorgt dat jij daadwerkelijk ACTIE onderneemt.

Ja, zowel voor startende, parttime als full-time ondernemers is mijn 1-op-1 begeleiding geschikt.
Want niet alleen starters, ook ervaren ondernemers kunnen ertegenaan lopen dat ze niet winstgevend genoeg zijn. Of dat hun website wel bezoekers maar geen geld oplevert. Daar kan ik je goed bij helpen.

Ja, zelfs als je al diverse pogingen gedaan hebt.
Met mijn kennis en ervaring ben ik er zeker van dat ik je door middel van mijn begeleiding verder kan helpen, want ik heb al veel mensen hierbij geholpen tot volle tevredenheid.

Veelgestelde vragen over mijn 1-op-1 begeleiding

Plan een gratis Sessie in:

Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor praktische 1-op-1 begeleiding bij het opzetten & winstgevend maken van je online business.
Als je nu ook eindelijk een winstgevende business wilt en niet alleen langer alleen het wiel probeert uit te vinden.
Als je iemand met een positieve, enthousiaste vibe, een hoop kennis én betrokkenheid naast je nodig hebt.
Als je geïnspireerd wil worden door de mogelijkheden voor een online business.
Als je naast je baan een tweede inkomen wilt genereren.
Als je nu EINDELIJK ook eens ACTIE WILT ONDERNEMEN:

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Contact