Black Friday Deals

Yesss, het is weer die tijd van het jaar! De (web)winkels hebben weer mega kortingen! Het wordt elk jaar meer en beter en populairder dus ik doe dit jaar ook mee met deze speciale Black Friday Deals pagina. Ik heb de leukste & beste kortingen voor je op een rijtje gezet.

Affiliatevoorwaarden

Affiliate voorwaarden

Dit is natuurlijk hét pakket wat je moet hebben als affiliate: het affiliatevoorwaarden pakket Malou en mij. Ook wij hebben besloten mee te doen met Black Friday en wel met een hele goeie deal: alléén op Black Friday krijg je 40% korting op dit pakket!

Dus haast je naar www.affiliatevoorwaarden.nl en pak die korting! Gebruik de code: CyBERMONDAY30 voor 30% korting op Cyber Monday.

> Klik hier om deze aanbieding te bekijken (opens in a new tab)”>>> Klik hier om deze aanbieding te bekijken

Adobe Creative Cloud

Eén van de meest gebruikte tools in mijn marketing arsenaal is Adobe Creative Cloud. Zij bieden deze feestdagen een fantastische korting van 20%.

Met Adobe maak en bewerk jij je afbeeldingen, foto’s en video’s. Van Photoshop, Lightroom, InDesign, Premiere Pro, Illustrator tot After Effects. Alle visuele content kun jij maken met Adobe Creative Cloud.

Een onbekendere tool is Adobe Spark op de mobiel: waarmee jij in een handomdraai handige visuals kunt maken voor je social media kanalen zoals Facebook en Instagram:
– Kies een formaat
– Kies een ontwerp
– Verander wat kleuren
– Voeg je eigen teksten toe
– En je bent klaar om te publiceren! Ideaal!

Adobe Creative Cloud heeft deze feestdagen een fikse korting van 20%.

>> Klik hier voor je korting

GeneratePress Premium

Hét thema voor je WordPress website, mijns inziens. Het is al niet de duurste plugin (premium is namelijk een plugin, het thema is gratis). De premium plugin voegt nog meer opties toe aan je GeneratePress thema en is onmisbaar.

Tijdens Black Friday ontvang jij $20 korting op een jaar-licentie en ruim $40 op een lifetime licentie! Dat is een fijn voordeel die je zo kunt meepakken. Laat het niet liggen:

>> Klik hier voor je korting

Black Friday bij GeneratePress
De Black Friday sale pagina van GeneratePress

KWFinder

Dit is een super handige zoekwoordentool van Mangools. Ik heb deze in het verleden veel gebruikt. Je vind hiermee snel nieuwe zoekwoorden die je kunt ordenen op moeilijkheid om op te ranken. Daarmee kun jij je competitie de baas worden in jouw niche. Mangools heeft een toffe Black Friday Deal.

KWFinder stunt met kortingen van 12 tot ruim 32 euro!

>> Klik hier voor je korting

Black Friday Deals bij KWFinder van Mangools

Internet Marketing Unie (IMU.nl)

De mannen van IMU hebben ook een leuke Black Friday deal voor je:

Voor €67,- krijg jij toegang tot de 4 volledige opnames van deze masterclasses.

>> Klik hier om deze aanbieding te bekijken