Beste NFT Cursus van 2022

2021 was het jaar van de opkomst van NFT’s. Steeds meer mensen ontdekken deze fantastische nieuwe manier van geld verdienen: namelijk het handelen in NFT’s. Inmiddels zijn er enkele NFT cursussen beschikbaar, in het Nederlands en in het Engels.

In dit artikel behandel ik de “beste NFT cursus van 2022” en deel ik mijn ervaringen.

Inhoud van dit artikel

Welke NFT cursussen zijn er?

Er zijn momenteel nog niet zo gek veel NFT cursussen op de markt. Mitchel van Duuren was één van de eerste Nederlanders met een cursus (NFT Secrets en NFT Insider) en inmiddels is mijn eigen NFT cursus ook gelanceerd. Andere cursussen zijn NFT Mastery van Corné Marchand, NFT Academy en nog een handjevol.

De beste NFT cursus van 2022

De ‘slager keurt zijn eigen vlees’ en ‘wij van wc-eend’, maar ik denk dat mijn NFT cursus de “beste NFT cursus van 2022” is. Hieronder zal ik uitleggen waarom.

NFT Cursus – Maarten “Moosty” Oostland

Begin van 2021 jaar begon ik me te interesseren in NFT’s, ik zag dat er een hype ontstond en wilde daar meer over weten. Maar in diezelfde periode was ik ook druk bezig om de Complete Crypto Cursus van Cryptocommunity te ontwikkelen samen met mijn compagnons, dus ik heb het NFT wereldje even links laten liggen. Nadat de Complete Crypto Cursus af en gelanceerd was en mijn vriendin hoogzwanger was in September, ben ik me er weer in gaan verdiepen.

Volle bak, want ik kocht direct een paar NFT’s. Ik heb een paar miskopen gedaan, maar al vrij snel flipte ik leuke sets met winsten van 2-3x de aankoopprijs. Dat is lekker verdienen.

Aangezien ik natuurlijk geen vreemde in het ‘cursus-maken-wereldje’ ben, bedacht ik direct: hier ga ik een cursus van maken. Zo gezegd, zo gedaan.

Na de geboorte van mijn dochter, ben ik rustig de structuur gaan opzetten en sinds december 2021 begon de cursus echt goed te vorderen.

Begin januari 2022 is de cursus inclusief community volledig gelanceerd!!

Mijn NFT Cursus is heel praktisch van aard, relatief korte video’s zonder veel poespas maar wel met goede uitleg van hoe dingen werken. Ook focus ik me niet alléén op het snelle geld verdienen, maar ook op de markt eromheen. Welke andere NFT marktplaatsen zijn er? Ik wil juist een volledige cursus maken die voor heel veel mensen geschikt is, en niet alléén de gelukszoekers en ‘snel-geld-verdienen‘ types. Niet dat daar iets mis mee is hoor, ik hou er zelf zeker ook van om snelle flips te doen en snel veel geld te verdienen.

Het leukste vind ik: mensen iets leren en ze vervolgens zelf hier succesvol mee aan het werk te zien gaan.

Zoals hierboven al benoemd is mijn cursus nog in ontwikkeling. Van de genoemde marktplaatsen is er momenteel één die ik volledig heb uitgelicht en dat is natuurlijk OpenSea: hier zit gewoonweg het meeste volume. Maar ik ga me in 2022 dus ook storten op de Solana, Tezos en Enjin blockchains met bijbehorende NFT marktplaatsen. En alternatieven voor Opensea.

Mijn manier van lesgeven is: kort, praktisch en met humor. Ik maak tijdens mijn cursus video’s regelmatig grapjes, ik denk dat dat ook leuk is om te volgen. Geen ellenlange, langdradige uitleg maar gewoon duidelijk en krachtig met humor!

Wat leer je in mijn NFT Cursus?

Ik leer je een sterke basis zodat jij veilig NFT’s kunt kopen en opslaan en je weet waar je tegenaan kunt lopen want er zijn een hoop oplichters actief in dit soms schimmige wereldje.

Je leert in mijn cursus hoe je onderzoek doet, waar je op moet letten en welke onmisbare tools je kunt gebruiken.

Daarnaast leer ik je hoe jij NFT’s kunt verkopen (flippen) voor winst, hoe je zelf een NFT maakt en verkoopt op OpenSea.

En in de komende maanden maak ik steeds meer video’s, ook over andere blockchains zoals Solana, Tezos en Enjin. Maar ik ga ook dieper in op Metaverse(s), Web3 en games. Want deze wereld staat nog maar in de kinderschoenen en er zijn zoveel gave ontwikkelingen!!

Ik heb een gigantische lijst met video’s op mijn ToDo staan en ik kan niet wachten om die allemaal met je te delen. Ik ben echt heel enthousiast over wat ons allemaal nog te wachten staat de komende jaren en dit deel ik dan ook graag met je.

Voor nu:

Check mijn cursus hier, volg me op Instagram (@maartenoostland) en voeg me toe op LinkedIn.

Meer informatie over NFT’s?
Meld je aan voor mijn gratis NFT mailserie:

  Wie is Maarten “Moosty” Oostland?

  Hey, ik ben dus Maarten “Moosty” Oostland. De bijnaam Moosty is ontstaan doordat mijn collega’s bij Google me zo noemden. Ik vond het een leuke naam dus tadaa: het is mijn bedrijfsnaam geworden. Je spreekt het uit als: “mo’s teaen dus niet “moestie”.

  Ik vind het leuk om mijn kennis over nieuwe technologie & trends te delen, dat doe ik oa. in mijn nieuwsbrief & cursus, maar ook op Instagram. Volg me dus even..!

  In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met Bitcoin en heb toen enkele dagen een paar Bitcoin gemined op een bedrijfscomputer. Helaas is alles verloren gegaan. In 2013 kwam een nieuwe collega bij ons werken en daar heb ik mijn eerste Bitcoin van gekocht, voor 100 euro.

  Vanaf dat moment was ik hooked en al snel steeg de waarde van Bitcoin van 100 naar 1.000 euro. Dat opende mijn ogen en sindsdien “verzamel ik Bitcoin“. En natuurlijk ook andere cryptovaluta, want dit is natuurlijk de toekomst!

  Mijn portfolio (de samenstelling van alle cryptovaluta die ik heb) is inmiddels een 1 met een hoop nullen waard en die blijft maar stijgen.

  Daarnaast ben ik dus ook bezig met NFT’s zoals je hierboven hebt kunnen lezen.

  Begin 2021 ben ik me gaan verdiepen in NFT’s en de technologie daarachter. En ik kan je vertellen: ik ben razend enthousiast omdat dit nog maar in de kinderschoenen staat.

  Door vroeg in deze trend te springen, kun jij profiteren van mooie winsten op de korte én lange termijn. Want NFT’s worden momenteel voor veel geld gekocht en verkocht! Je kunt letterlijk NFT miljonair worden in zeer korte tijd!

  Ik heb dus een NFT Cursus gemaakt

  Hierin leer ik je over de technologie van NFT’s, waarom dit zo populair is, hoe je NFT’s kunt kopen/verkopen en hoe je zelf NFT’s kunt maken. Dit allemaal voorzien van praktische video’s en tekstuele uitleg.

  Beste NFT Cursus - Moosty
  Meest betaalbare NFT cursus in Nederland
  Leer NFT’s kopen & verkopen voor winst!
  Leer hoe je onontdekte NFT’s kunt vinden
  Leer hoe je NFT’s op de juiste waarde kunt schatten
  Inclusief toegang tot de (besloten) Moosty Community op Discord (hier deel ik mijn aan- & verkopen)
  Regelmatig nieuwe content & updates bij de prijs inbegrepen.

  Prijs: €247,- (was €397)

  Eenmalige prijs inclusief cursus én community

  Stelling: elke beginner moet een cursus kopen!

  Ik vind dat élke beginner een cursus moet kopen!

  De reden hiervoor is dat elke beginner in dezelfde valkuilen stapt. Door een cursus te volgen, leer je deze valkuilen kennen en hoef jij deze fouten NIET te maken!

  Een NFT cursus is dan ook een must voor iedereen die *iets* met NFT’s wil gaan doen.

  Op eigen houtje onderzoek doen: gaat een keer fout!

  Op eigen houtje NFT’s minten: gaat een keer fout!

  Op eigen houtje NFT’s kopen: gaat een keer fout!

  Kortom: wil jij voorkomen dat je allerlei domme beginnersfouten maakt dan schaf jij jezelf een goede NFT cursus aan. En dan kies je natuurlijk voor Moosty’s NFT Cursus 😉

  Plaats een reactie