Beste gratis crypto cursus 2022 – Mijn ervaringen

Er zijn verspreid over het internet talloze gratis crypto cursussen te vinden, de één beter en uitgebreider dan de ander. Als beginner heb je vaak genoeg aan één volledige gratis cursus die je de basis bijbrengt en je helpt bij de eerste stappen.

In dit artikel behandel ik de beste gratis crypto cursus van 2022 en deel ik mijn ervaringen.

Inhoud van dit artikel

Welke gratis crypto cursussen zijn er?

Het maakt eigenlijk helemaal niet zoveel uit welke gratis cursussen er allemaal zijn, het enige waar jij in geïnteresseerd bent is de beste gratis crypto cursus. Dus waarom een grote opsomming tonen? En uitleggen welke cursussen er allemaal zijn, als ik je ook gewoon direct de beste cursus kan tonen? Dus lees snel verder:

De beste gratis crypto cursus 2022

Veruit de beste gratis crypto cursus is natuurlijk de mijne: die van Cryptocommunity.nl. Allereerst natuurlijk omdat ik hieraan heb meegewerkt. Samen met Abe en Max heb ik een pareltje neergezet. In 5 stappen ga je van beginner naar wat meer gevorderd.

Onze gratis crypto cursus noemen we ook wel de quick start. Ofwel een snelle start. In een paar lessen leren we je de absolute basis die je weten moet. Van veiligheid en privacy tot waar je je eerste crypto kunt kopen. Een must-follow cursus als je ook maar iets meer over crypto wilt leren.

Hieronder een overzicht van wat je gaat leren:

Stap 1: Mythes ontmaskerd

Er bestaan nogal wat mythes en beweringen over crypto. In deze eerste les maken we hier korte metten mee. Want wist jij bijvoorbeeld al dat je ook gewoon een stukje Bitcoin kunt kopen?

Sommige mensen denken dat je alleen een hele Bitcoin kunt kopen. Met al dat soort misvattingen maken we korte metten en daarom is deze eerste les al een belangrijke en onmisbare crypto les.

Beste Gratis Crypto Cursus 2022 - Mythes ontmaskerd

Stap 2: Crypto kopen (Exchanges)

Een volgende stap is natuurlijk het eerste kopen van je crypto. Maar waar koop je precies crypto? En hoe werkt het kopen van crypto? In deze les leggen we je het allemaal haarfijn uit.

Met video’s en uitgebreide uitleg helpen we je om je eerste crypto te kopen. Simpel en eenvoudig. Let’s go!

Stap 3: Accounts beveiligen

Nadat jij je eerste crypto hebt gekocht wil je dit natuurlijk nooit meer kwijtraken.

Ook hier denken we aan in de les over accounts beveiligen. Dit is misschien wel de waardevolste les want hier leer jij over account beveiliging.

Stap 4: Crypto bewaren (Wallets)

Wist je je dat verschillende soorten wallets hebt? Een wallet is zeg maar je online crypto portemonnee.

Gratis Crypto cursus - Crypto bewaren (wallets)

Door je portemonnee op internet te laten staan maak je hem vatbaar voor hacks, terwijl als je een USB-stick koopt je je crypto veel beter kunt beveiligen.

In dit hoofdstuk leren we je meer over het bewaren van je crypto op een veilige manier.

Stap 5: Crypto kennis opdoen

Zodra jij je eerste crypto hebt gekocht en beveiligd is het tijd om wat meer kennis op te doen. Want wat is crypto precies? En hoe is Bitcoin ontstaan? Weet jij al precies wat blockchain is?

In korte, heldere video’s leggen we je stap voor stap alles uit over crypto. Je krijgt zelfs toegang tot 2 modules uit onze Complete Crypto Cursus, wat wil je nog meer?

Waarom is dit de beste gratis crypto cursus?

Ik sta volledig achter de content van deze cursus, omdat ik één van de makers ben.

Wat ga je niet leren in deze cursus?

Cryptocommunity.nl focust zich NIET op traden, daytraden of handelen. Wij zijn dus géén crypto daytraden cursus. Als je graag verlies wilt maken met daytraden, dan verwijs ik je met alle liefde door naar andere cursussen. Let op: maar weinig mensen zijn echt bereidt om kennis op te doen en tijd te investeren om te leren daytraden. Het klinkt alsof je het in een dag kunt doen, maar het vergt jaren kennis én ervaring. Een daytrader, hoe mooi het ook klinkt, wordt je niet in 1 dag.

Maar wil je dit graag leren? Kijk dan eens bij de cursus van Madelon Vos of DoopieCash.

Plaats een reactie