Beste Affiliate Marketing cursus 2021

In dit artikel ga ik op zoek naar de Beste Affiliate Marketing cursus.

Als je voor het eerst hoort over Affiliate Marketing, dan wordt je al snel doorverwezen naar één specifieke cursus. Maar ik vroeg me af: zijn er niet meer cursussen te vinden?

1-op-1 Affiliate Coaching
Heb jij liever directe 1-op-1 coaching?
Plan dan eens een gratis kennismakingsgesprek met mij in.
Mijn coaching is praktisch van aard zodat jij snel resultaat ziet!

De Beste Affiliate Marketing cursus

De beste AM cursus lijkt toch de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te zijn. De reden hiervoor is omdat dit vooralsnog de enige echt goede Nederlandstalige cursus is.

Er is simpelweg geen andere cursus in Nederlands die dit onderwerp behandelt.

Of toch wel?

Er is sinds vorig jaar een nieuwe speler bij: Affiliate Marketing In 10 dagen van Paco Vermeulen.

Bekijk de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen hier.

Wie is Paco Vermeulen?

Paco is een internet ondernemer die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft met affiliate marketing. Dit doet hij met name in het Engels omdat hij voornamelijk Engelstalige-producten promoot.

Maar naast zijn affiliate websites heeft hij ook zijn eigen producten zoals een cursus pianoles online. Hartstikke gaaf!

Verder weet ik niet heel veel over Paco behalve dat hij in 2008 begon met ondernemen en dat hij enorm ondernemend is. Op zijn website heeft hij een korte passage waarin hij zichzelf omschrijft en het was net of ik een stuk over mezelf las. Met andere woorden: ik voel me wel verbonden met hem 🙂

Maargoed, Paco is dus een internet ondernemer en doet dit goed. Hij leeft er goed van en heeft nu dus een toffe affiliate marketing cursus gemaakt.

Wat is Affiliate marketing in 10 dagen?

Je leert in 10 dagen precies wat affiliate marketing is, van het vinden van producten en technische zaken tot het krijgen van clicks en die converteren.

En zonder advertentiekosten, dus volledig gratis. Hoewel Paco wel degelijk ook verstand heeft van betaald adverteren.

Ik vind dat Paco leuke herkenbare kreten gebruikt als “I practice what I preach“, wat betekent dat hij alles al een keer zelf heeft gedaan en dat dus is wat hij je leert. Een term die Mitchel van Duuren ook regelmatig gebruikt.

1-op-1 Affiliate Coaching
Heb jij liever directe 1-op-1 coaching?
Plan dan eens een gratis kennismakingsgesprek met mij in.
Mijn coaching is praktisch van aard zodat jij snel resultaat ziet!

Paco zegt ook: “Ik leer je wat de winnende minderheid doet” een veelgebruikte term van de succesvolle business coach Tibor Olgers. Leuk om dit soort kreten voorbij te zien komen, ik word hier erg enthousiast van.

Want met winnende minderheid wordt bedoeld dat er slechts een handjevol mensen echt succesvol worden met iets. En Paco leert jou hoe ze dat doen.

Naast Jacko Meijaard is Paco Vermeulen de persoon bij uitstek om je deze kennis bij te leren.

Tuurlijk, er zijn genoeg andere mensen succesvol met affiliate marketing, maar om dit anderen vervolgens te leren is een tweede.

Paco doet dit perfect.

Dit zie je al aan het filmpje bovenaan zijn website. Die is professioneel, zit lekker in elkaar en straalt gewoon kwaliteit uit.

Op zijn landingspagina beschrijft Paco vervolgens wat ik hierboven ook al een beetje heb verteld: wie hij is en waar hij vandaan komt.

Om tenslotte tot de kern van zijn cursus te komen en hier alles over uit te leggen.

Nieuwsgierig?

Bekijk de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen hier.

Er volgt snel een uitgebreide review.

Beste Affiliate Marketing cursus voor beginners

Tsja, als je op zoek bent naar een cursus voor beginners op het gebied van Affiliate marketing, dan kom je natuurlijk bij de cursus van Jacko Meijaard uit.

Hij legt het zo goed uit, voor beginners is dit echt de ideale cursus.

De reden hiervoor is dat Jacko ook het stuk ‘bouwen van een website’ behandelt. Paco kiest er heel bewust voor om dit niet te doen. Hiermee mist hij natuurlijk een deel klanten, maar hij kiest bewust voor het segment affiliates die al een website heeft. Die hoef je de absolute basis niet meer uit te leggen!

Dus ben je beginner: kies dan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en ben je al wat vergevorderd dan kies je voor de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen. Simpel. As. That.

1-op-1 Affiliate Coaching
Heb jij liever directe 1-op-1 coaching?
Plan dan eens een gratis kennismakingsgesprek met mij in.
Mijn coaching is praktisch van aard zodat jij snel resultaat ziet!

Conclusie

Er is simpelweg niet heel veel keuze op dit moment. Er is slechts 1 cursus Er zijn momenteel 2 cursussen in Nederland op het gebied van Affiliate marketing. En dat is dan ook automatisch de beste cursus momenteel. Ik denk dat Paco met zijn Affiliate marketing in 10 dagen cursus momenteel de betere cursus heeft.

Hulp nodig?

Vind jij het sowieso allemaal maar spannend of heb je hulp nodig?

Neem dan eens contact met mij op, ik help je er (tegen betaling) graag mee!

>> Klik hier om contact met mij op te nemen

Plaats een reactie