Jia Ruan

Jia runt de Bol Masterclass 4.0 en is daarnaast eigenaar van twee bedrijven. De eerste is Unstoppable Lifestyle BV, dit bedrijf runt hij samen met twee partners: Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Het bedrijf haalt zijn inkomsten uit educatie en opleidingen, zoals het Unstoppable Mindset programma. Daarnaast runt Jia nog een tweede bedrijf, Ecommerce BV, hiermee vergaart Jia inkomsten uit e-commerce activiteiten. Met name deze laatste is waar Jia om bekend staat en groot mee is geworden.

Jia Ruan - Unstoppable - Ibiza
Jia Ruan – Unstoppable – Ibiza

Jia weet als geen ander hoe je producten moet inkopen en weer moet verkopen via een platform als Bol.com. Hij is hier namelijk ook zelf mee begonnen vlak na het afronden van zijn middelbare school. Jia zocht een manier om geld te verdienen en was niet opzoek naar een 09.00 tot 17.00 baan, zo is hij bij e-commerce uitgekomen. Hij koopt dus zelf producten uit landen als China in voor een lage prijs en verkoopt deze met winst via Bol.com. Is dit oneerlijk? Niet echt, maar dit is wat handelen inhoudt. Daarnaast passen ook grote, bekende ketens zoals de Action dit principe toe. Verwar dit principe niet met dropshipping, bij dropshipping koop je zelf geen producten in en heb je dus geen voorraad. Een e-commerce business dat producten in- en verkoopt, heeft dat wel.

Op een gegeven moment heeft Jia besloten zijn ervaringen te delen en deze in de vorm van een cursus te gieten, daaruit is de Bol Masterclass 4.0 ontstaan. Met deze cursus leer je zelf de principes van het inkopen en met winst verkopen via Bol.com.