Dylan Haegens

Yes, jij bent op zoek naar meer informatie over Dylan Haegens.

De bekende Youtuber en inmiddels zelfs een filmster!!

Dylan is geboren op 23 oktober 1992 in Venray.

In 2010 begon zijn carrière op YouTube terwijl hij nog bij zijn ouders in Venray woonde. Als kind was hij lid van amateurtoneelclub Paljas in Horst en zat hij op musicalles in Venray. Na de middelbare school volgde hij een acteursopleiding in Nijmegen. Haegens volgde de mbo-opleiding artiest en cultureel ondernemer.

Zijn eerste filmpjes maakte hij toen hij een jaar of twaalf was met de camera van zijn opa, inmiddels heeft hij meer dan een miljoen vaste volgers op YouTube. Zijn eerste filmpje was een parodie op een televisiekanaal. Hij nam de video op met zijn vriend Teun Peters. In de video’s die hij maakte onder de naam Dutchvlogs had Dylan Haegens vaak een zonnebril op, omdat hij liever niet herkend wilde worden. De filmpjes van Haegens zijn bedoeld voor de doelgroep 12 tot 21 jaar. In zijn video’s worden aansprekende voorvallen en problemen behandeld die veelal binnen deze doelgroep spelen zoals uit de klas gestuurd worden, mislukte pranks en beschamende ouders. Zijn video’s zijn in totaal al bijna 850 miljoen keer bekeken.

In 2010 moest Haegens op last van een advocatenkantoor zijn YouTube-kanaal met de naam Dutchvlogs verwijderen, omdat er al een ander bedrijf bestond met bijna dezelfde naam. Vervolgens ging Haegens onder zijn eigen naam verder.

In december 2014 maakte Haegens op Twitter bekend meer dan 250.000 abonnees te hebben bereikt. Vervolgens stoomde Haegens in 2015 door naar de 400.000 abonnees met zijn hoofdkanaal.

StukTV

In 2016 was Haegens deelnemer aan het programma Jachtseizoen van StukTV. Hij wist van hen te ontsnappen en eindigde op de tweede plek.

Op 8 januari 2017 behaalde Haegens op zijn hoofd YouTube-kanaal de mijlpaal van 1 miljoen abonnees.

In december 2018 kreeg Haegens zijn eigen maandelijkse tijdschriftDe Dylan. Na zes edities is het tijdschrift gestopt wegens te hoge productiekosten.

Haegens nam jaarlijks deel aan het jonge evenement YOUTUBERSxTOVERLAND in Attractiepark Toverland. Vanwege de coronacrisis werd dit evenement in 2020 afgelast.

Bron: Wikipedia.

1 miljoen abonnees

In 2017 behaalde Dylan Haegens 1 miljoen Youtube abonnees. Hiervoor werd er een surprise party georganiseerd door het Youtube NL team in het Google kantoor in Amsterdam.

Erg leuk, want hier was ik ook bij. Bekijk de uitreiking van zijn gouden playbutton hieronder:

Ik heb natuurlijk nog even gezocht naar mezelf, maar ik sta er niet op helaas. Mijn naaste collega Amir die staat wel pontificaal in beeld met zijn rode trui. Niet te missen 😉

En de fotograaf was niemand minder dan Klaas van Kruistum, jaja de mol van 2016.

Het inkomen van Dylan Haegens

De video’s van Dylan worden gigantisch veel bekeken. Zijn inkomen wordt geschat op ongeveer een half miljoen per jaar.

Er zijn geen officiële cijfers bekend, dit bovenstaande is puur een schatting.

Maar deze man is in elk geval financieel vrij. Met zijn Youtube video’s heeft hij een soort passief inkomen opgezet, hoewel niet elke video geld zal leveren.

Naast zijn succesvolle Youtube kanalen (hij heeft er 3), heeft hij ook 3 films uitgebracht en een stripboek. Deze man knalt lekker door 🙂

Shop van Dylan Haegens

Dylan heeft ook een shop waar hij allerlei artikelen verkoopt.

Van schoolartikelen, tosti boxen tot allerlei accessoires zoals telefoonhoesjes en petten.

Deze man verdient waarschijnlijk ook nog een vermogen met zijn eigen merchandise.

Instagram Dylan Haegens

Dylan heeft natuurlijk ook een instagram account.

Die kun je hier vinden.

Zoals je ziet heeft Dylan bijna 1 miljoen volgers op Instagram.