Beginnen met crypto? Lees dit eerst! Waardevolle informatie!

Tof, jij hebt de eerste stap genomen om te beginnen met crypto. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten, die behandel ik in dit zeer waardevolle artikel. Ik kocht mijn eerste Bitcoin in 2013 en sindsdien heb ik veel kennis & ervaring opgedaan. Die deel ik in dit artikel.

Inhoud van dit artikel

Wie is Maarten “Moosty” Oostland?

Hey, tof dat je even de moeite neemt om te lezen wie ik ben. Mijn naam is dus Maarten Oostland en mijn collega’s bij Google noemden mij Moosty. Dat vond ik een leuke bijnaam dus heb ik er mijn bedrijfsnaam van gemaakt.

In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met Bitcoin en heb toen enkele dagen een paar Bitcoin gemined op een bedrijfscomputer. Helaas is alles verloren gegaan. In 2013 kwam een nieuwe collega bij ons werken en daar heb ik mijn eerste Bitcoin van gekocht, voor 100 euro.

Vanaf dat moment was ik hooked en al snel steeg de waarde van Bitcoin van 100 naar 1000 euro. Dat opende mijn ogen en sindsdien “verzamel ik Bitcoin“. En natuurlijk ook andere cryptovaluta, want dit is natuurlijk de toekomst!

Mijn portfolio (de samenstelling van alle cryptovaluta die ik heb) is inmiddels een 1 met een hoop nullen waard en die blijft maar stijgen.

Voor we beginnen..

Vooral beginners vinden starten met crypto vaak wat eng, maar het is eigenlijk nog eenvoudiger dan het openen van een bankrekening. Je kunt binnen 5 minuten al je eerste crypto bezitten. En wist je dat je helemaal niet 1 hele Bitcoin hoeft te kopen? Je kunt ook een klein stukje Bitcoin kopen, bijvoorbeeld 0,0001 Bitcoin. 0,0001 Bitcoin is momenteel 5,45 euro waard. Dus stel dat jij 100 euro wilt investeren, dan koop je dus 0,0018 Bitcoin. Net zoals je bij Euro vaak “EUR” ziet staan, heeft Bitcoin ook een afkorting: BTC. Je schrijft dus: 0,0018 BTC.

Naast Bitcoin heb je ook andere cryptovaluta zoals Ethereum (ETH) en HEX (HEX). Alle andere cryptovaluta dan Bitcoin noem je altcoins, hoewel ik die term steeds minder tegenkom. Vaak spreek je gewoon over “crypto”, “cryptovaluta” of “cryptocurrencies”.

De beste manier om te beginnen met crypto

Via een gratis emailserie leer ik je de beste manier om te beginnen met crypto. Ook deel ik regelmatig handige tips, interessante projecten en coins. Meld je dus gratis aan voor mijn nieuwsbrief.

E-mailserie over crypto

Cruciale informatie die je nergens anders vindt
✅ Wees één van de eersten in een nieuwe ontwikkeling binnen crypto
(dit weet bijna nog niemand!!)

[convertkit form=2736830]

Plaats een reactie