Affiliate voorwaarden

Affiliate voorwaarden logo

Met trots leg ik je in dit artikel alles uit over Affiliate voorwaarden, een product die ik samen met mijn vriendin Malou Akkerman heb ontwikkeld.

Als affiliate vroeg ik me altijd af: hoe moet ik het juridisch regelen? Moet ik bijvoorbeeld algemene voorwaarden hebben? Of hoe zit dat met een privacyverklaring? En wat zet ik in mijn e-mailhandtekening?

Op al die vragen en nog meer heeft Malou een antwoord. Al die antwoorden (inclusief vragen) hebben we gebundeld in een complete juridische handleiding voor affiliates.

Affiliate voorwaarden - Juridische handleiding

Samen met de benodigde documenten, zoals algemene voorwaarden & een privacyverklaring hebben we er een pakket van gemaakt. Een juridisch pakket voor affiliates zodat jij als affiliate met een gerust hart je business kunt runnen.

Want als affiliate snap ik dat je met vragen zit. Dat had ik zelf ook! Gelukkig leerde ik Malou kennen en die heeft mij hier enorm goed mee geholpen.

Zo goed zelfs, dat we dachten: hey, er zijn vast meer affiliates die tegen deze vragen aanlopen. Zodoende hebben we affiliate voorwaarden ontwikkeld.

Affiliate voorwaarden pakket 2021

Ik ben nog steeds erg trots op dit product en vind het zo gaaf dat wij onze krachten (en onze specialiteiten) hiervoor hebben kunnen bundelen. Mijn affiliate kennis en Malou’s juridische kennis. In één product. Voor affiliates. Hoe gaaf is dat?!

Tip: gebruik de kortingscode MOOSTY voor 20% korting!!

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je ons product wel eens zien, dan kun je het hier bekijken.