Affiliate Coaching:

Ben jij klaar voor de volgende stap met je affiliate site?

Ik help (startende en gevorderde) affiliates die klaar zijn om echte stappen te gaan zetten en actie willen ondernemen.

Plan hieronder een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in.

Dan gaan we samen kijken of er een klik is en of ik je kan helpen.

Tot snel!

Door een gratis afspraak in te plannen, stem je in met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Waarom Moosty?

Affiliate Coach - Moosty

Ik, Maarten “Moosty” Oostland bouw al ruim 12 jaar affiliate sites dus je zou wel kunnen zeggen dat ik de kneepjes van het vak geleerd heb. Natuurlijk kun je zelf alles uitzoeken en ontdekken. Dat zal je een heel eind brengen. Maar door alles zelf uit te zoeken verlies je (onnodig) veel tijd, kostbare tijd en je zult fouten maken die je simpel kunt voorkomen. Leer hier meer over mij.

Daarnaast zijn er gewoon wat trucjes die niet veel affiliates weten. Gratis bezoekers bijvoorbeeld: hoe krijg je die? En hoe krijg je daar een constante stroom van?

Mijn affiliate coaching

Mijn affiliate coachingstrajecten vinden plaats op basis van maatwerk en hebben een praktische insteek. Ik leg bepaalde zaken uit en/of doe ze voor, waarna jij ze verder kunt oppakken en uitwerken.

Mijn sessies duren 30 of 60 minuten, afhankelijk van jouw wensen. Ze kunnen plaatsvinden via Skype, Google Hangouts (Meets) of Zoom. Woon je in de buurt van Groningen? Goed nieuws: dan kun je ook hier op kantoor langskomen. Krijg je een lekkere kop koffie of een biertje van me!

Ik zal je tijd niet verdoen, want die is waardevol. Net als mijn tijd. Want elk uurtje aan een project gewerkt is progressie!

Hoe ziet een affiliate coaching sessie eruit?

Het is onwijs leuk om mensen verder te helpen. Dat doe ik erg graag. Met de nodige dosis humor want lachen is fijn!
Mijn kennis zet ik in om jouw verder te helpen en ik zal ook kritisch zijn. Je kunt soms een spreekwoordelijke schop onder je kont van me krijgen. Want het doel is natuurlijk wel om progressie te maken.

Ik hou van een praktische en informatieve insteek in mijn affiliate coachingssessies.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

De duur van mijn coachingstrajecten verschilt momenteel. De één heeft aan een paar sessies genoeg, een ander wil graag minimaal 10 sessies. Geen probleem: ik ben flexibel.

⬇️  Plan hieronder een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in  ⬇️

Door een gratis afspraak in te plannen, stem je in met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring.