Affiliate coaching

Ben jij klaar voor de volgende stap met je affiliate site?

Ik help (startende en gevorderde) affiliates die klaar zijn om echte stappen te gaan zetten en flink winst willen gaan maken.

Plan hieronder een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek in.

Dan gaan we samen kijken of er een klik is en of ik je kan helpen.

Tot snel!

Maarten Oostland
Affiliate Coach

Affiliate Coaching

Mijn affiliate coachingstrajecten vinden plaats op basis van maatwerk en hebben een praktische insteek. Ik leg bepaalde zaken uit en/of doe ze voor, waarna jij ze verder kunt oppakken en uitwerken.

Mijn sessies duren 30, 60 of 90 minuten, afhankelijk van jouw wensen. Ze vinden plaats via Google Meets of Zoom.

Woon je in de buurt van Groningen? Goed nieuws: dan kun je ook hier op kantoor langskomen en krijg je een lekkere kop koffie of een biertje van me!

Ik zal je tijd niet verdoen, want die is waardevol. Net als mijn tijd. Want elk uurtje aan een project gewerkt is progressie!

Startende affiliates

Ben jij een startende affiliate en wil het allemaal nog niet helemaal lukken?

Herken jij jezelf hierin:

  • Je wilt graag starten met affiliate marketing maar weet niet hoe
  • Je hebt iemand nodig die je over je schouder mee kijkt
  • Je wilt graag je (domme) vragen beantwoord krijgen
  • Je hebt een praktische kickstart nodig
  • Je leert het best door middel van 1-op-1 coaching.

Dan is mijn 1-op-1 coaching echt wat voor jou. Op je eigen tempo help ik jou met het opzetten van een affiliate website, beantwoord ik al je vragen en ik help je natuurlijk met het uitzoeken van de beste affiliate deals zodat jij de hoogste commissies scoort!

Gevorderde affiliates

Ben je geen starter meer, maar verdien jij inmiddels een aardig inkomen met affiliate marketing? Dan bedoel ik minimaal 500+ euro per maand, dan ben je wat mij betreft een gevorderde affiliate.

Op een gegeven moment kom je op een punt dat wat je ook doet, er nauwelijks meer een geen stijgende lijn in zit. Je blijft consistent nieuwe content plaatsen, maar Google beloont je niet met nog méér verkeer. Hoe kan dat toch?

Wil jij dit nu ook eindelijk doorbreken?

Dat komt goed uit: want ik weet exact hoe jij je commissies kunt verdubbelen en je affiliate omzet kunt verveelvoudigen!

Bij mij is het geen ‘blablabla‘ of ‘tijdrovende, vage Pinterest challenges‘ maar ik geef echte, concrete adviezen waar jij wat mee kunt!
Direct actie ondernemen!

Ik kan je helpen:
Een passief inkomen opbouwen met je affiliate site

Zo ziet een coachingtraject eruit:

1. Kennismakingsgesprek

Jij neemt de eerste, makkelijkste stap en kiest een geschikte datum en tijd voor een gratis kennismakingsgesprek.

2. Voorstel

Aan het einde van het kennismakingsgesprek (en in sommige gevallen na het gesprek) ontvang je een voorstel voor een maatwerktraject afgestemd op je behoeften en tijd.

3. Start coachingtraject

We starten het traject en je krijgt 1-op-1 begeleiding.

4. De sessies

Onze sessies plan je in op een moment dat het jou uitkomt en duren meestal 60 of 90 minuten.

5. Huiswerk

De huiswerkopdrachten kosten je 1-3 uur per keer.

6. Einde traject

Je belt me enthousiast op omdat je affiliate vergoedingen zijn verdriedubbeld.

“Met plezier bouwen aan een winstgevende affiliate site”

Waarom Moosty?

Ik, Maarten “Moosty” Oostland bouw al ruim 13 jaar affiliate sites dus je zou wel kunnen zeggen dat ik de kneepjes van het vak geleerd heb.

Natuurlijk kun je zelf alles uitzoeken en ontdekken.

Dat zal je een heel eind brengen.

Maar door alles zelf uit te zoeken verlies je (onnodig) veel tijd, kostbare tijd en je zult fouten maken die je simpel kunt voorkomen. Leer hier meer over mij.

Daarnaast zijn er gewoon wat trucjes die niet veel affiliates weten. Gratis bezoekers bijvoorbeeld: hoe krijg je die? En hoe krijg je daar een constante stroom van?

Wat mijn klanten over mij zeggen:

Vincent de Vroomen

“Ik ben via Google op een bepaald moment met Maarten Oostland van Moosty.nl in contact gekomen. Omdat ik bezig ben om zelf een website te maken voor mijn activiteiten, heb ik besloten om gebruik te maken van de kennis en ervaring van Maarten. In twee sessies van een uur (waarbij niet gekeken werd op een kwartiertje meer) heeft Maarten mij flink op weg geholpen. Dat ging met veel geduld en de tijd werd genomen om mij goed te helpen. De tips, die Maarten geeft, zijn zeer waardevol. Hij heeft absoluut veel kennis van deze materie.”

Joyce

“Maarten is echt een super betrokken en enthousiaste coach met veel kennis. Hij was goed voorbereid en had zich echt ingelezen in mijn bedrijf. Hij kwam met veel informatie opgevolgd door concrete voorbeelden en ideeën om dingen te veranderen of juist op te zetten. De sessies duurden 1,5u wat perfect was qua hoeveelheid informatie, daarmee kon ik gelijk aan de slag!

Na 3 sessies heb ik heel veel nieuwe kennis om mijn affiliatesite te laten groeien (en mijn inkomsten ook ;)). Thanks!”

(Deze review staat niet op Google, maar kwam via mijn evaluatieformulier)

Nienke de Lange

“Ik heb een coachingstraject van Maarten gevolgd, van 5 sessies. Dat was elke euro waard!

Elke sessie gingen we dieper in op mijn bedrijf en hoe ik daar meer uit kan halen en elke keer weer verbaasde hij mij met zijn kennis en verrassende ideeën.

Maarten weet echt veel van heel veel dingen, dat is erg fijn voor iemand zoals mij want ik kan onmogelijk overal specialisten voor inhuren.

Twijfel niet en start een traject met Maarten, hij helpt je hoe dan ook verder!”

Gebaseerd op de beoordelingen via Google

Klaar om méér WINST te maken?